MEĐUNARODNI USPJEH – Rakije i likeri Šokac osvojili 10 medalja za kvalitetu i srebrni šampionski pehar u Novom Sadu

Datum objave: 21. 5. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

š1

OKUČANI – Voćne rakije i likeri Šokac iz Okučana  još su jednom potvrdile da im je mjesto na svjetskom vrhu! Potvrđuje to novih 10 medalja za kvalitetu i srebrni šampionski pehar osvojeni na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, jednom od 10 najznačajnijih takvih sajmova u Europi.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događanja u području agrara Zapadnog Balkana i mjesto jednog od 10 najznačajnijih poljoprivrednih sajmova u Europi. Ove godine održana 85.puta, jedinstvena specijalizirana manifestacija predstavila je proizvode i usluge iz više od 30 zemalja svijeta i u tjedan dana trajanja posjetiteljima  „na uvid“ ponudila izložbu stoke, ekološke hrane, poljoprivredne mehanizacije i proizvoda s oznakom geopodrijetla.U okviru sajma i ove je godine održano ocjenjivanje kvaliteta jakih alkoholnih pića na kojem je, uz proizvođače iz cijeloga svijeta, sudjelovala i Destilerija Šokac , vlasnika Vladimira Šokca iz Okučana, proizvođača voćnih rakija i likera.

n59

Sudeći prema završnim rezultatima- i više nego uspješno, jer kući su se vratili s 10 osvojenih medalja za kvalitetu i srebrnim šampionskim peharom za ukupni rezultat. Nakon prošlogodišnjih 5 medalja i osvojenog „Pehara novosadskog sajma za visoki kvalitet“, zlatne medalje za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore,   riječ je, o još jednom u nizu priznanja kojima su i znanost i struka, potvrdile da, kada je riječ o zanatskom tipu proizvodnje voćnih rakija i likera, Destilerija Šokac pripada samom vrhu!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D. Pok/Facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn