MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA – Pakračanin predao tri ručne bombe, 200 grama TNT i 1200 komada streljiva

Datum objave: 30. 3. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

U srijedu 29. ožujka 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao tri ručne bombe, 200 grama TNT i 1200 komada streljiva. Istoga dana, na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao ručnu bombu. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

TEKST: S. P.                    FOTO: MUP

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn