MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA – Dragovoljno predao minu

Datum objave: 03. 11. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ još uvijek je u tijeku za sigurniju budućnost bez oružja te građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju. Tako će učiniti svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život.

U utorak 2. studenoga 2021. u mjestu Vidovci, 52-godišnjak je policijskim službenicima predao protuoklopnu minu koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ još uvijek je u tijeku za sigurniju budućnost bez oružja te građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju. Tako će učiniti svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život, upozoravaju iz policije.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

TEKST: S. P.             FOTO: MUP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn