LJETO U SIBINJU – Sve je spremno za 5. Čobanijadu

Datum objave: 18. 8. 2023. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Nakon još jedne uspješno organizirane tradicijsko zabavne priče, 15. Kukuruzijade u Gornjim Andrijevcima, Ljeto u Sibinju, u skladu s kalendarom, ide svom kraju. Središnje općinsko ljetno događanje i ove će godine biti ispraćeno Čobanijadom.

Ljeto u Sibinju, središnja općinska manifestacija, u skladu s kalendarom, primiče se svom kraju. Ovogodišnja događanja službeno će biti ispraćena s još jednom Čobanijadom. Peta po redu gastro priča u organizaciji mjesnog Lovačkog društva Šljuka zakazana je za 19.kolovoza. Poznavajući kvalitetu i atmosferu sibinjskih manifestacija, navratite li, budite sigurni da ćete se sjajno provesti.

Kuhanje starta u 17 sati, proglašenje pobjednika očekuje se oko 20.30, a potom slijedi cjelonoćna zabava uz TS Merak. Obzirom da su domaćini prijašnjih godina pripremili nekoliko stotina litara čobanca a bilo je i dobrog roštilja, nitko neće ostati gladan. Manifestacija kojom se Općina Sibinj upisala na nezaobilaznu kulturnu i gastro ponudu Brodsko posavske županije ima humanitarni karakter a, kao i uvijek, pokrovitelj je Općina. Dovoljni razlozi da u subotu 19.kolovoza navratite do središnjeg parka i zajedno s domaćinima Čobanijade ispratite Ljeto u Sibinju.

TEKST: S. Tarbuk                  FOTO: FB J. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn