LJETO U SIBINJU – Sve je spremno za 15. Kukuruzijadu

Datum objave: 31. 7. 2023. | Kategorija: Susreti

GORNJI ANDRIJEVCI – Nakon što je posljednju srpanjsku subotu uspješno organizirana 3. Odvoračka večer, tradicionalni folklorno-zabavan događaj u okviru Ljeta u Sibinju, manifestacija ide dalje. Sve je spremno za Kukuruzijadu u Gornjim Andrijevcima, čije je 15.izdanje zakazano za 5.kolovoza.

Iako se još nisu pravo ni slegli dojmovi od posljednjeg događaja, sve je spremno za nastavak manifestacije Ljeto u Sibinju, jedinstvene zajedničke priče Općine i njenih brojnih udruga i društava čiji je cilj podizanje kvalitete kulturne ponude kao i promocija zajedništva, jer uz dobru organizaciju i sjajnu energiju, glavno je to obilježje svih sibinjskih događanja. Uvjerite se u to i osobno već ove subote 5. kolovoza na tradiconalnoj 15.Kukuruzijadi u Gornjim Andrijevcima

Nakon što je posljednju srpanjsku subotu uspješno organizirana 3. Odvoračka večer, tradicionalni folklorno-zabavan događaj u okviru Ljeta u Sibinju, manifestacija ide dalje. Sve je spremno za Kukuruzijadu u Gornjim Andrijevcima, čije je 15.izdanje zakazano za 5.kolovoza. Riječ je o još jednoj lokalnoj inicijativi koja je prerasla u tradiciju, događaju koji na zanimljiv način spaja slavonsku gastronomiju i folklor.

U organizaciji mjesnog KUD-a “Slavonija”, Kukurzijada će posjetiteljima ponuditi nastupe brojnih društava, bogatu tombolu, zabavu do ranih jutarnjih sati uz nastup TS Zora iz Slavonskog Broda, a večer folklora i pečenjaka neće moći proči ni bez kukuruza. Vidimo se u Gornjim Andrijevcima!

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn