“LJETO U SIBINJU” – Dobra energija, sjajni sadržaji i ugodni domaćini

Datum objave: 17. 6. 2024. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Ako se po jutru dan poznaje, Ljeto u Sibinju, manifestacija koja je po broju sadržaja i dobroj energiji domaćina odavno prešla lokalne granice i ove će godine svima koji navrate donijeti pregršt zabave, prilike za uživanjem u tradicijskoj baštini i dobrim koncertima. Nakon što je priču protekli vikend otvorila smotra folklora KUD-a Tomislav, a potom i koncert grupe Vigor, narednih vas mjeseci, uz Kukuruzijadu, Fišijadu i Čobanijadu, očekuju i nastupi grupe Dalmatino, Miroslava Škore kao i dobro poznatih domaćih tamburaša, pa navratite

Da će i ovogodišnje “Ljeto u Sibinju” potvrditi status manifestacije poznate po dobroj energiji, sjajnim domaćinima i kvalitetnim sadržajima, potvrdila je tradicionalna smotra folklora “Oj Sibinju, lipo selo naše” u režiji KUD-a Tomislav, kojom je protekli vikend, 15.lipnja, priča službeno i otvorena. Prepun mjesni park, bogata ponuda ića i pića, prilika za uživanjem u ljepoti i raskoši tradicijske baštine, prvom nastupu hrvatske nogometne reprezentacije, a potom i cjelovečernja zabava uz nastup grupe Vigor-rezime je uvodnih sadržaja događanja u kojem, s puno dobre volje i entuzijazma, kako je to uvijek u ovoj Općini, zajednički sudjeluju mještani i članovi lokalnih udruga, jer upravo je to recept za dobar proizvod.

Znajući domaćine, bit će tako i u ostatku sezone jer Ljeto u Sibinju tek je počelo, a u mjesto će, narednih mjeseci, uz dobro znane tamburaške sastave Satir i Garavi, navratiti i Miroslav Škoro i grupa Dalmatino, a čekaju nas i Kukuruzijada, Čobanijada, Fišijada i Odvoračka večer. Sve su to razlozi da narednih mjeseci, u potrazi za dobrim provodom i još boljim sadržajima, navratite u Sibinj i osjetite manifestaciju koja se ne propušta. Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: A. Krstanović

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn