LJETO U NOVOJ GRADIŠKI – Još jedan sadržajan vikend

Datum objave: 08. 7. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – U idiličnoj atmosferi gradskog parka u petak 9.srpnja, za dobar provod zadužen je Ivo Gamulin Giani koji će se publici predstaviti s programom uspješnica filmske glazbe, belcanta i evergreena. Istoga dana u kinu je na rasporedu Marvelova Black widow, a u filmu pod zvijezdama možete uživati i u ponedjeljak, 12.srpnja, kada vas čeka višestruko nagrađivani njemačko-argentinski dokumentarac Naš posljednji tango.

Da vruće ljetne večeri mogu biti itekako ugodne i na kontinentu moći ćete se uvjeriti navratite li ovaj vikend u Novu Gradišku, jer dobra zabava već neko vrijeme “stanuje” u središnjem gradskom parku. Ovaj petak, 9.srpnja, na najljepšoj pozornici na otvorenom, publici će se, u okviru manifestacije Volim ljeto i kulturu, predstaviti Ivan Gamulin Giani, naš poznati tenor, uz glazbenu pratnju Leopolda Stašića na violini i Frana Šokića na klaviru. Posjetiteljima gradskog parka Gamulin će ponuditi vrhunski program sastavljen od uspješnica filmske glazbe, belcanta i evergreena, kao stvorenih za solo ali i uživanje u dobrom društvu.

Istoga dana, u poslijepodnevnom terminu od 16.30. u kinu vas čeka novi Marvelov hit, Black widow, svojevrsni prequel koji razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, atraktivne Scarlet Johansson. U filmskoj umjetnosti, ovaj put pod zvjezdanim nebom, za što produktivniji radni tjedan, možete uživati i u ponedjeljak, 12. srpnja, kada vas na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, čeka višestruko nagrađivani njemačko-argentinski dokumentarac Naš posljednji tango.Ljubavna je to priča o dvoje najpopularnijih plesača u povijesti tanga, danas 80-godišnje Marie Noeves Rego i 83-godišnjeg Juana Carlosa Copesa koja progovora o mržnji, strasti i umjetnosti, kao stvorena za gledanje u dvoje, stoga, navratite i uživajte u ljetu i kulturi na novogradiški način.

TEKST: S. T.               FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn