LJETO NA KONTINENTU – Ljetno osvježenje u Zlatnoj Slavoniji

Datum objave: 03. 8. 2021. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – U Požeško-slavonskoj županiji očekuje vas super ljetovanje. Evo i zbog čega!

Na kupanac, pa u šetnju ili vožnju biciklom planinskim stazama, a za kraj dana čaša vrhunske graševine. Tako izgleda savršeno ljetovanje u Zlatnoj Slavoniji, naravno, ne nužno tim redom.  Na području na kojem je prije 16 milijuna godina bilo Panonsko more danas su brda, planine i šume, prekrasne doline, rodni vinogradi, odlični restorani i tridesetak vinarija, među kojima i neke od najpoznatijih u Hrvatskoj. A kako sunce ne grije ništa slabije nego na Jadranu nećete propustiti prigodu za plivanjem i dnevnom dozom vitamina D. Drugim riječima i s godišnjeg u Požeško-slavonskoj županiji vratit ćete se lijepo preplanuli.

Novo: Aquapark Shhhuma na Papuku
Za sportske tipove, rekreativce, obitelji s djecom, plivače i sve ljubitelje vodenih atrakcija dobra vijest – otvoreni su bazeni u Velikoj, zelenoj planinskoj oazi u srcu Slavonije. Nekada omiljeno kupalište na izvorima termalne vode danas je moderni Aquapark. Na 17 tisuća četvornih metara šest je bazena među kojima i olimpijski, bazen s gljivom kao i onaj s toboganima, spora rijeka s vodenim barom, dječji vodeni toranj, prskalište… I sve to u srcu Parka prirode Papuk. U program ubacite i Kuću Panonskog mora, Adrenalinski park Duboka i šetnju Papukom uz pratnju rendžera. Sjajan odabir za izlet.

Gdje se još možete kupati?
Sve do kraja kolovoza možete se kupati na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku u blizini prekrasnog stoljetnog parka. Posjet Državnoj ergeli Lipik, vožnja u zaprezi središtem grada, tretman geotermalnom vodom u Toplicama Lipik, pogled s izletišta Omanovac na Psunju do kojeg možete i automobilom…, ljeto na kontinentu ima svojih čari.

Osvježenje vas očekuje i na atraktivnom Gradskom bazenu Požega s olimpijskim i jednim manjim bazenom, košarkaškim i odbojkaškim igralištem.

Ovaj omiljeni ljetni hot spot Požežana dobar je predah na vašem ljetnom putovanju Požeško-slavonskom županijom.

IZVOR: TZ PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn