KVIZOLJUPCI ZLATNE DOLINE – Požeški i novogradiški kvizaši na novosadskom Openu

Datum objave: 06. 3. 2024. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Četveročlana ekipa požeških i novogradiških kvizaša sudjelovala je 2. i 3. ožujka 2024. na trećem izdanju NS Opena – najvećeg višednevnog kviz natjecanja koje se organizira u Srbiji. Na natjecanje u Novom Sadu bila je ekipa u sastavu  Tomislav Bleiziffer,Ivica Brtan, Milan Kantor i Uroš Milurović.

U natjecateljskom smislu ostvareni su lijepi rezultati. U ekipnom natjecanju ta ekipa je osvojila 8. mjesto, a u kvizu parova osvojena je i medalja. Naime,par Brtan-Bleiziffer osvojio je 3. mjesto ponudivši 81 točan odgovor na 100 pitanja.

Zapravo po bodovima bili su izjednačeni s ekipom koja je osvojila srebro, a o plasmanu je odlučilo tiebreak pitanje procjene. Natjecateljski par Kantor-Milurović osvojio je 30. mjesto.

Natjecanje održano u Novom Sadu omogućilo je i razmjenu iskustava s lokalnim organizatorima kviza i plasiranje informacija o predstojećem kviz natjecanju koje se očekuje u travnju u Požegi.Dakako radi se o Sovi, najstarijem hrvatskom višednevnom kviz natjecanju, koje se u Slavonskoj
Ateni ove godine održava 20. i 21. travnja.

TEKST: S. P.                 FOTO: KZD

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn