KULTURNO LJETO U KUTJEVU – Održana “Revija pasa”

Datum objave: 08. 7. 2024. | Kategorija: Lifestyle

KUTJEVO – U sklopu Kutjevačkog “Kulturnog ljeta” održana je Revija pasa u Kutjevu na kojoj je sudjelovalo 22 četvoronožna ljepotana sa svojim skrbnicima. Na Reviji  je sudjelovala i Udruga Srce za lutalice iz Frkljevaca, udruga velikog srca koja je predstavila tri svoja štićenika spremna za zauvijek dom.

Manifestaciju čiji je pokrovitelj Grad Kutjevo svojim sudjelovanjem obogatili su sudionci iz Požeško-slavonske, ali i Osječko-baranjske iVirovitičko-podravske županije. Brojnoj publici i njima prigidnim riječima dobrodošlicu je uputio gradonačelnik Josip Budimir. On je naglasio kako se u sklopu Kulturnog ljeta u Kutjevu održava oko 70 manifestacija, a jedna od prepoznatljivih je upravo Revija pasa o čemu svjedoči i ovogodišnjih broj prijavljenih.

Revija je održana u dvije kategorije, Dijete i pas te Vlasnik i pas, a program je obogatila i Brita sa skrbnicom Sandrom Križanović koje su prikazale vježbe poslušnosti te ekipa mladih rukometaša.

Prema ocjeni stručnog žirija, u kategoriji Dijete i pas prvo mjesto osvojili su Tena i Tinki, drugo Anastazija i Šeri, a treće Kristijan i Aston. U kategoriji Vlasnik i pas prvo mjesto pripalo je Hrvoju Muževiću i Skaru, drugo Mariji i Šeri, a treće Jeleni i Eniji.

Na Reviji pasa  je sudjelovala i Udruga Srce za lutalice iz Frkljevaca, udruga velikog srca koja je predstavila tri svoja štićenika spremna za zauvijek dom.

TEKST: S. Pok               FOTO: Kutjevački.hr/ Srce za lutalice

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn