KRŠIO MJERE – Pozitivan na COVID-19 zatečen u ugostiteljskom objektu u Požegi

Datum objave: 22. 4. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U ugostiteljskom objektu u Požegi na Trgu Svetog Trojstva zatečen je 52-godišnjak s područja Požege pozitivan na koronavirus.

Broj novozaraženih koronavirusom svakodnevno raste pa je danas u Požeško-slavonskoj županiji aktivno 446 slučajeva zaraze, a na posljednjem testiranju od 300 uzorka pozitivno je 94. Brojke su to koje nas i bez stručnog epidemiološkog znanja pozivaju na pojačani oprez i poštivanje propisanih mjera. No, neodgovornih unatoč tome ne manjka.

U srijedu 21. travnja 2021. oko 11 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, u ugostiteljskom objektu zatečen je 52-godišnjak s područja Požege, iako mu je izrečena sigurnosna mjera COVID 19-liječenje u kući (pozitivan na koronavirus) čime nije postupio po propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima. Nakon isteka izrečene mjere slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje na počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

TEKST: S. P        FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn