KREATIVNOST U DOBA KORONE – YouTube kao sjajan frizerski alat

Datum objave: 18. 4. 2020. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Iako je “korona vrijeme” uz zdravstvene probleme, sa sobom donijelo i brojne druge izazove, prije svega poduzetnicima i obrtnicima, jedinstvena je to prilika i za posve novo promišljanje o poslu, jer  i kada sve prođe, stvari više neće funkcionirati na isti način. Svjesna je toga i Marina Brkanac, vlasnica Frizerskog salona Retrika iz Nove Gradiške, koja je nove, pomalo avangardne trendove u poslu, klijenticama predstavila i puno prije epidemije. Jer, prava frizerka zna kako raditi u svim okolnostima, a uz škare, češalj i osobnu kreativnost, i YouTube može biti sjajan alat!

Uz brigu zbog neizvjesnosti i stalni finacijski pritisak, epidemija koronavirusa sa sobom je donijela i brojne druge izazove. Prije svega, pred poduzetnike i obrtnike, jer, već sada je jasno kako, i kada sve prođe, stvari više nikada neće funkcionirati na isti način. Stoga, prilika je ovo i za posve novo promišljanje o poslu. Svjesna je toga Marina Brkanac, vlasnica Frizerskog salona Retrika iz Nove Gradiške, obrtnica s 15-godišnjim iskustvom, kreativka koja je nove, pomalo avangardne trendove, klijenticama predstavila i puno prije epidemije, vjerujući kako vrhunsku, personaliziranu uslugu trebaju imati i žene iz manjih sredina. Strast, hrabrost i znanje u poslu Marina je već više puta dokazala na brojnim domaćim i svjetskim natjecanjima struke, baš kao i spremnost da poslu pristupa “out of the box”, za što je korona vrijeme kao stvoreno.

Osim toga, frizerka koja zna svoj posao, znat će ga raditi u svim okolnostima, a uz škare i češalj, moderna tehnologija može biti sjajan alat ! Želeći ostati u stalnom kontaktu sa svojim klijentima, Marina je otvorila  YouTube kanal , telefonsko savjetovanje, a trebate li nešto više od savjeta, tu je i praktičan koloracijski set koji vam, po narudžbi, stiže na kućnu adresu. Ne možete li dočekati trenutak kada ćete osobno kod frizera, već sada možete rezervirati bar termin, dovoljno je samo javiti se.

Prije nego li navratite do salona u ulici Maksimilijana Benkovića 8. u Novoj Gradiški, zavirite i facebook. Marina vas čeka!

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Retrika

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn