KRALI PO TRGOVINAMA – Dvoje uhićeno u Slavonskom Brodu, a jedan u Zagrebu

Datum objave: 16. 3. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad tri osobe u dobi od 34, 35 i 40 (sa područja Zagreba), policijski službenici su potvrdili sumnju u počinjenje 4 kaznena djela krađe, te 2 prekršaja na području Slavonskog Broda.U sklopu kriminalističkog istraživanja od njih je oduzeto 79 raznih prodajnih artikala (vrijednosti oko 3000 eura), koji su vraćeni odgovornim osobama oštećenih trgovina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni, dana 19. siječnja, iznajmili osobni automobil kojim su došli u Slavonski Brod. Potom su ulazili u trgovine iz kojih su otuđivali razne prehrambene, kozmetičke i druge prodajne artikle, koje su skrivali u odjeći, prolazili pored blagajne ne plativši iste. Uočio ih je zaštitar i pozvao policiju. Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, uhitili su istoga dana 35-godišnjaka i 34-godišnjakinju u Slavonskom Brodu, dok su policijski službenici IV Policijske postaje Zagreb (3. ožujka) uhitili 40-godišnjaka u Zagrebu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od istih je oduzeto 79 raznih prodajnih artikala (vrijednosti oko 3000 eura), koji su vraćeni odgovornim osobama oštećenih trgovina. Policijski službenici su protiv troje osumnjičenih podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u SlavonskomBrodu. Protiv 34-godišnjakinje je podnesena prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojne droge, jer je kod sebe imala nekoliko tableta koje se nalaze na popisu droga, a za koje nije imala liječničku dokumentaciju. Također kod sebe nije imala osobnu iskaznicu, te je prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

TEKST: S. P.               FOTO: Ilustracija

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn