KOŠARKAŠKI TURNIR 3X3 POŽEGA – Prva tri mjesta osvojile ekipe iz Zagreba

Datum objave: 19. 8. 2018. | Kategorija: Sport

nas

POŽEGA – Pod pokroviteljstvom Grada Požege, Javne ustanove Sportski objekti,Caffe bara Sportivo i brojnih pokrovitelja sinoć je završen treći po redu košarkaški turnir ulične košarke 3×3.

Ove godine prijavilo se 13  a nastupilo je ukupno 10 ekipa i to iz Zagreba, Slavonskog Broda, Osijeka, Požege te jedna ekipa iz Bosne i Hercegovine. Stotinjak posjetitelja, navijača domaćina i ljubitelja košarke imalo je priliku vidjeti itekako dobre utakmice. Igralo se u dvije skupine po pet ekipa na principu svaki sa svakim a održalo se i natjecanje u izvođenju trica te zakucavanju.

luka jurković

Organizator  Luka Jurković kaže da je ideja za ovaj turnir nastala tako jer se „haklanjem“ bavi dugi niz godina , te je odlučio organizirati ovaj turnir, jer uvijek je zanimljivije igrati za nekakvu nagradu. Zadovoljan je odazivom ekipa i terenom, ali i svojevrsnom promocijom grada te rekreativnog centra. Zanimljivo je i to da je ovom prilikom za jednu od domaćih ekipa zaigrao amerikanac Jessi Ernst iz Orlanda, koji je ovdje došao u posjet prijateljima, poznatoj košarkaškoj  braći Hofman iz Velike.

nn

Ove je godine treće mjesto osvojila ekipa Trešnjevka iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je zagrebačkoj ekipi Svilje, a prvo mjesto osvojila je ekipa Crnih guja također iz Zagreba.


TEKST: A. Nedela     FOTO: A. Nedela

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn