KOMUNALAC D.O.O. POŽEGA – U uređenom prostoru na novoj adresi

Datum objave: 03. 9. 2014. | Kategorija: Društvo

N

POŽEGA- Komunalac d.o.o. Požega od ponedjeljka, 8. rujna 2014. godine započet će s radom na novoj adresi, u ulici Vukovarskoj broj 8 u Požegi. Završeni su radovi uređena 450 četvornih metara  uredskog prostora vrijedni oko 1,8 milijuna kuna, a novouređena poslovna zgrada danas je otvorena uz prigodnu svečanost.

“Prije nekoliko mjeseci krenuli smo u adaptaciju zgrade i uređenje je gotovo potpuno završeno, ostaju tek određeni radovi u gospodarskom dvorištu. Važno je istaknuti za naše građane kako od 8. rujna 2014. u vremenu od 7 do 15 sati ovdje mogu dobiti sve usluge od naših službi.- od blagajne, Službe naplate parkiranja do reklamacija,” naglasio je direktor “Komunalca” Anto Bekić.
“Tvrtka “Komunalac” je uz “Tekiju” vrlo značajna za život grada i građana. Poslovni planovi diktirani su i prema zakonskim propisima koje nalaže EU, a vrlo je važno da se i jedna i druga tvrtka u ovom trenutku tome mogu prilagoditi. Razina usluga koje “Komunalac” pruža grđaanima sigurno će nakon preseljena u ovaj prostor biti još kvalitetnija,” naglasio je gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

 

TEKST: S. Pok    FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn