KOD BRODSKOG STUPNIKA – Prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe

Datum objave: 09. 9. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer, 8. rujna oko 21 sat na autocesti A3 (kod Brodskog Stupnika) na južnoj kolničkoj traci, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 29-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao s kombi vozilom na autocesti A3, od zapada u smjeru istoka, a s njim u vozilu su se nalazile 21-godišnjakinja i 52-godišnjakinja (državljanke Republike Srbije). Ispred njega u istom smjeru kretao se teretni automobil s poluprikolicom srpskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 56-godišnjak. Do prometne nesreće je došlo jer 29-godišnjak nije držao potreban razmak između vozila, zbog čega je udario u poluprikolicu ispred sebe nakon čega je došlo do zanošenja kombija, te slijetanja van kolnika na travnatu površinu, a koji je u daljnjem kretanju probio zaštitnu ogradu gdje se i zaustavio.

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena 52-godišnjakinja, te je zadržana na daljnjem liječenju bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 21-godišnjakinja lakše ozlijeđena i ona je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

TEKST: S. P./ PU BP                FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn