KNJIGNIK U PLETERNICI – Kvizomanija, predstava za djecu i glazbeni program

Datum objave: 06. 7. 2023. | Kategorija: Susreti

 

PLETERNICA – Drugi ovogodišnji Knjignik održat će se u nedjelju, 9. srpnja 2023. na Trgu bećarca. Uz Knjignik, tu je i Ljeto u knjižnici, projekt koji financira Ministarstvo kulture i medija uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice.

Pripremljen ne program za sve uzraste. Mladi će imati ”Kvizomaniju”, kviz iz književnosti u 18:30 sati. Djeca će imati priliku na Trgu bećarca u 19:00 sati pogledati predstavu ”Puffi u šumi” u izvedbi kazališne družine ”Smješko” iz Zagreba. Predstava je mali mjuzikl za djecu, eko tematike, a govori o smiješnom psiću Puffiju koji se izgubio u šumi, traži svoju vlasnicu – Djevojčicu, koja traži njega. Puffi putem u šumi nailazi na zgode i nezgode. Upoznaje razne životinje, Zeca, Vepra i Vuka koji će mu pomoći pronaći Djevojčicu i put kući iz šume. U programu za odrasle u 20:00 sati pjevat će Ema Letić.

Uz Knjignik, tu je i Ljeto u knjižnici, projekt koji financira Ministarstvo kulture i medija uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice.

TEKST: S. P.                   FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn