KNJIGNIK – Prvi ovogodišnji piknik s knjigama u Pleternici

Datum objave: 21. 6. 2022. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Prvi ovogodišnji Knjignik (piknik s knjigama) ima novu lokaciju a to je hipodrom u Pleternici. Kao i svake godine pripremljen je program za djecu i odrasle.

Mladi će imati ”Kvizomaniju”, kviz iz književnosti u 16 sati. Djeca će imati priliku 24. lipnja 2022. na hipodromu Pleternica u 17 sati pogledati predstavu ”Nemaš pojma, Grizlijane!” u izvedbi Dječjeg kazališta ”Smješko”. Predstava je nastala na predlošku knjige “Nemaš pojma, Grizlijane!”, jednog od omiljenih lektirnih naslova, te je ujedno i jedan od najpopularnijih naslova poznate spisateljice A. Đokić-Pongrašić. To je mali mjuzikl za djecu, a govori o razmaženom i nespretnom medvjediću kojeg je cijeli život hranila njegova mama, pa sam ništa nije znao napraviti. Ipak, jednom kada je krenuo u svijet, malo po malo sve je naučio.

U programu za odrasle u 18 sati nastupati će stand up komičar Goran Vinčić iz Zagreba. U preko 7 godina komičarske karijere nastupio je po cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Austriji. Goran Vinčić zvan Vinča komičar je balkanske stand up comedy scene, majstor improvizacije i sjajnog odnosa sa publikom.

TEKST: S. P.              FOTO: Knjignik

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn