KNJIGNIK NA TRGU BEĆARCA – Predstava, kviz i radionice

Datum objave: 19. 7. 2022. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – ”Knjignik” će se održati u petak, 22. srpnja 2022. godine s početkom u 19:30 sati na Trgu bećarca u Pleternici! Službeni početak je u 20 sati kada počinje dječja predstava ”Ježeva  kućica”. Nakon predstave slijede radionice za djecu koje će voditi djelatnici Knjižnice, Udruge Osmjeh i Društvo naša djeca Pleternica.

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira Knjignik. Knjignik je manifestacija Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica koju financijski podržava Požeško-slavonska županija sa 3.000,00 kuna, a organizira se i uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternica. Projekt Knjignik odobren je u području financiranja Kulturnih programa i projekata od interesa za opće dobro na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini.

Knjignik će se održati 22. srpnja 2022. na Trgu bećarca u Pleternici. U 19:30 sati je kviz za mlade ”Kvizomanija” iz područja književnosti i opće kulture. Službeni početak Knjignika je u 20:00 sati kada počinje program za djecu na Trgu bećarca i to dječjom predstavom ”Ježeva kućica” u izvedbi Kazališne družine ”Smješko” iz Zagreba.

Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Nakon predstave slijede radionice za djecu koje će provoditi Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica, Udruga Osmjeh i Društvo naša djeca Pleternica.

TEKST: S. P.           FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn