KINO, IZLOŽBA, KONCERT – Još jedan sadržajan vikend u gradu

Datum objave: 20. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Sa službenim završetkom Novogradiškog glazbenog ljeta, na sreću mnogobrojnih posjetitelja, nije završila bogata kulturno-zabavna ponuda u gradu, stoga, i ovaj vikend odvojite za posjet jednom od najmlađih hrvatskih gradova i dobro se provedite. Kino već čeka s novim hit naslovom, a i Gradskoj glazbi u goste stižu “prijatelji po instrumentima”

Iako je sjajno 25.izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta iza nas, u jednom od najmlađih hrvatskih gradova još je mnogo jednako kvalitetnih kulturno-glazbenih sadržaja koje bi valjalo vidjeti, stoga, oslobodite vikend i navratite. Za početak u kino, jer novi hit naslov već čeka. Ovaj petak, 20.kolovoza, na rasporedu je Putovanje kroz sjećanja, ljubavni triler s Hugh Jackmanom u glavnoj ulozi, priča koja će vam odgovoriti na pitanje koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite.

Kad ste već u prostoru Doma kulture bacite oko i na sjajnu autorsku izložbu Mile Lončar pod nazivom Puppet tour 2021., postav lutkica karikatura poznatih osoba iz svijeta književnosti, umjetnosti, glazbe, estrade i politike koja vas čeka sve do 27. kolovoza. Istoga dana u središnjem gradskom parku, na najljepšoj pozornici na otvorenom, zaljubljenicima u dobar zvuk predstavit će se Art trio iz Novske, a dan kasnije slavonskobrodska ekipa pod nazivom Dominik & co, prijatelji Gradske glazbe Nova Gradiška, zaslužne za koncertna događanja vikendom. Razglasite vijest, skupite ekipu i dobro došli, jer ljeto u gradu i dalje traje…

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn