KESTENIJADA U REŠETARIMA – Tradicionalno druženje uz prve pečene kestene

Datum objave: 25. 10. 2019. | Kategorija: Susreti

REŠETARI – Uz sportska natjecanja, zabavne društvene igre i pečeno kestenje, mali i veliki mještani Rešetara u subotu će, 26. listopada, u organizaciji Društva naša djeca, pozdraviti jesen. Sve je spremno za još jednu tradicionalnu Kestenijadu.

Devetu godinu za redom, mali će i veliki mještani Općine Rešetari, jesen pozdraviti Kestenijadom. Tradicionalna je to manifestacija u organizaciji Društva naša djeca koja će, ove subote, 26.listopada, uz ugodne ljetne temperature, na malonogometnom stadionu okupiti sve one željne dobre zabave, sportskih natjecanja i prvih ovogodišnjih pečenih kestena.

Početak u 13 sati označit će nogometna utakmica pionira domaće Budućnosti i gostiju iz Starog Petrovog Sela, NK Dinamo, nakon koje će, u 15 sati, na teren istrčati i “veliki”- ekipe Budućnosti i Sloge iz Cernika. Paralelno s utakmicom startat će i brojna sportska natjecanja u kojima mogu sudjelovati sva djeca od predškolskog uzrasta do osmaša, a u ponudi su i zanimljive društvene igre u kojima može uživati cijela obitelj. Ostatak poslijepodneva rezerviran je za druženje uz pečeno kestenje, stoga navratite i zajedno s mještanima Rešetara, pozdravite jesen.

TEKST: S. T.       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn