KEMPFOVCI NA PRESPAVANCU – Večer puna veselja, zajedništva i snova

Datum objave: 19. 3. 2022. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Petak, prije službenog početka proljeća, obilježava se Svjetski dan spavanja. Već tradicionalno, mali Kempfovci obilježili su ga prespavavši noć u školi.  

Učenici 4.b razreda OŠ Julija Kempfa prošlu su noć prespavali u školi. Tako su na poseban način obilježili Svjetski dan spavanja. Ideju učiteljice engleskog jezika Jasmine Radović Jakovljević vrlo rado su prihvatili učenici i roditelji , njihova učiteljica Ivana Jukić Matijević koja je također dio ove nezaboravne priče, te studentice Mia Bošnjak i Valentina Grbeš.

Učenici su došli u školu u 19 sati i sa sobom ponijeli plahte, pokrivače, ležajeve, vreće za spavanje i plišance. Večeru i doručak organizirala je škola. Bila je to večer puna veselja, filmova, plesanja, karaoka i traženja skrivenog blaga po mračnim prostorijama škole. Bila je to noć koju će ovi učenici zauvijek pamtiti.

”Najbolji način da djeca budu dobra je da ih učinite sretnima”, kaže Oscar Wilde, a osmijeh na licima zbog Prespavanca to i potvrđuje – poručuju Kepfovci.

TEKST: S. P./K.S.                 FOTO: OŠ J. Kempfa

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn