KAZALIŠNE LJETNE VEČERI U POŽEGI – Od početka do kraja samo smijeh i dobra zabava!

Datum objave: 24. 6. 2024. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Bogati program ovogodišnjih “Kazališnih ljetnih večeri” Gradskog kazališta Požega otvara crna komedija “Tere i Luce” u kojoj glume Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić. Kazališne ljetne večeri zabavljat će nas u istom, komičnom tonu, od 26. lipnja sve do 12. srpnja 2024. godine

Kazališne ljetne večeri u ovogodišnjem izdanju, kako i priliči ljetu, ispunjene su pitkom zabavom. Drama će pričekati neke hladnije večeri, a ljubitelji kazališne čarolije u kazališnoj dvorani i na vanjskoj pozornici uživat će u komedijama i kvalitetnom glazbenom programu.

Program otvara 26. lipnja u 20,00 satigostujuća komedija kazališta Planet Art u režiji Marka Torjanca. „Tere i Luce“ urnebesna je crna komedija, a ujedno i kazališni krimić s Anjom Šovagović Despot i Natašom Janjić Medančić u glavnim ulogama. Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti obično, kao i sva prije njega, ali to je jutro zauvijek promijenilo njihove živote.Tere i Luce donose tešku odluku. Postavlja se pitanje: „A što biste Vi učinili?“ Provjerite!

TEKST: S. Pok                        FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn