KAMPERI U PLETERNICI: Oduševljeni ponudom i kvalitetom sadržaja

Datum objave: 12. 6. 2020. | Kategorija: Lifestyle

PLETERNICA – Grupa kampera je došla u sklopu suradnje Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i Bauer grupe, a u sklopu svog obilaska posjetit će i  Veliku, Kutjevo i Lipik.

Više od 30 zaljubljenika u kampiranje je danas u sklopu turističkog obilaska Požeško-slavonske županije posjetilo Pleternicu. Bila je to prigoda prezentirati novonastale turističke točke i prateće sadržaje vezane uz Pleternicu i okolicu.Tako su između ostaloga posjetili i novoobnovljenu multimedijalnu dvoranu, odnosno Interpretacijski centar Terra Panonica, Trg bećarca, knjižnicu, park kao i Svetište Gospe od Suza.

Posebno su bili impresionirani načinom prezentacije kao i kvalitetom sadržaja u Interpretacijskom centru.”Moram priznati da su moja očekivanja koja sam imao od posjeta Pleternici nadmašena. Imate krasne nove zgrade, ali i priče koje ih povezuju, multimedija u dvorani je stvarno vrhunska i doživljaj koji sam imao za vrijeme obilaska je stvarno nešto što se rijetko može doživjeti,”kaže nam jedan od posjetitelja.Složni su zapravo svi jer malo tko očekuje nešto posebno od Slavonije. “Ovo su stvarno odlični koraci, ponuda je u prvom redu zanimljiva i drago mi je da Slavonija ide u dobrom smjeru,” dodaje.

Zadovoljna je i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. “Drago mi je da smo prepoznati, da se trud i rad vide i vjerujem kako će u budućnosti biti više ovakvih posjeta. Posebice me veseli rast broja noćenja u našim smještajnim kapacitetima u odnosu na nekoliko godina prije. On nije velik, ali je konstantan i upravo kvalitetom sadržaja želimo posjetiteljima pružiti jedno moderno iskustvo, ali također zadržati naš slavonski štih” ističe Jozić.

Dodaje i kako će ponuda turističkih točaka uskoro biti povećana za još jednu. “Pred nama je sada posao unutarnjeg uređenja Muzeja bećarca, vjerujem kako će to podići kvalitetu sadržaja u Pleternici barem dvostruko jer pripremamo jedan uistinu moderan muzej temeljen na našoj tradiciji i baštini.” Grupa kampera je došla u sklopu suradnje Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i Bauer grupe, a u sklopu svog obilaska posjetit će i  Veliku, Kutjevo i Lipik.

IZVOR: pleternica.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn