KAD NE ZNATE ŠTO KUHATI, NAZOVITE PANSION AS – Od sada i dostava…jer ste vi to tražili!

Datum objave: 20. 4. 2020. | Kategorija: Lifestyle

REŠETARI – Iako je prisilna karantena u kojoj smo se našli, složit će se svaka domaćica, jedinstvena prilika za poboljšanje vlastitih kulinarskih vještina, vježbanje kreativnosti, pa i isprobavanje svih onih silnih spremljenih recepata, osmišljavanje svakodnevnog jelovnika nije ni malo lak zadatak. U nedostatku ideja, u pomoć stiže Pansion AS. Dovoljno je, tek, okrenuti 035/367-617 ili 091/891 8729 i pričekati dostavu. Dobar tek!

Osmisliti svakodnevni jelovnik po guštu svih ukućana, zna to svaka domaćica, nije ni malo lak zadatak. Pogotovo u vrijeme prisilne karantene u kojoj smo se našli zbog pandemije koronavirusa. I mada su ovakvi trenutci jedinstvena prilika za poboljšanje vlastitih kulinarskih vještina, pa i isprobavanje svih onih silnih, godinama skupljanih recepata, ponekad je dobro napraviti odmah od svakodnevice i kuhanje prepustiti profesionalcima.

U nedostatku ideja, u pomoć stiže Pansion AS, spreman zadovoljiti i najprofinjenija nepca. I dok ćemo se za neke druge gušte koje nude, poput saune, solarija ili masaže, još malo morati strpjeti, ukusan ručak ili večera, pripremljeni onako kako to rade pravi majstori kuhanja, spremni su čim poželite. Držeći se one stare kako je gost uvijek na prvom mjestu, u Pansionu As su, zbog nebrojenih upita, odlučili krenuti s dostavom. Dovoljno je, tek, okrenuti 035/367-617 ili 091/891 8729 i naručiti.

Uz brojne internacionalne specijalitete njihovog nadaleko poznatog restorana, tu su i jela našega kraja, pripremljena na tradicionalan način, kao i niz drugih sezonskih specijaliteta. Kao stvoreno za dane u kojima vam nedostaje ideja! Postavite stol, pozovite ukućane i pričekajte, Pansion AS stiže s ručkom. Dobar tek!

TEKST: S. T.      FOTO: AS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn