JESENSKI SAJAM I KESTENIJADA U PLETERNICI – Raskošne boje, mirisi i okusi jeseni na Trgu bećarca

Datum objave: 26. 10. 2019. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Tradicionalni Jesenski sajam i Kestenijada održali su se danas u Pleternici na Trgu bećarca. Pleterničane i druge posjetitelje dočekali u brojni štandovi, bogata ponuda i dobra zabava u organizaciji Turističke zajednice Grada Pleternice, vrijednih Pleterničkih čoraka i drugih pleterničkih entuzijasta.

Druženje, zabava i uživanje u okusima jeseni ispunilo je prostor jedinstvenog na svijetu Trga bećarca u Pleternici. Mnoštvo građana iskoristilo je sunčan i za ovo doba godine neuobičajeno topao dan kako bi prošetali između brojnih štandova lokalnih izlagača, uživali u slasnim kestenima ali i drugim specijalitetima.

Jer, svoj doprinos tradicionalnoj manifestaciji dali su ne samo vrijedni Pleternički čoraci, već i pleternički folkloraši iz KUD-a Orljava te ZD Rama i brojni drugi, a radost druženja sa svojim sugrađanima podijelila je i gradonačelnica Antonija Jozić.

Našlo se tu kolača, lepinja, slanih i slatkih pita, meda, zdravih napitaka, pjenušavog piva i plemenitih vinskih kapljica – za sve ukuse i uzraste.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P./ M. Š.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn