JEDINSTVENI DOČEK NOVE GODINE U PLETERNICI – Točno u podne Pleterničani dočekali Novu godinu

Datum objave: 31. 12. 2021. | Kategorija: Lifestyle

PLETERNICA – Već po tradiciji, u organizaciji Grada Pleternice i tamošnje Turističke zajednice doček Nove godine u Pleternici počeo je već od 11,00 sati. I ove godine održan je na jedinstvenom Trgu bećarca. Točno u podne nazdravilo se šampanjcem i pušteni su baloni dobrih želja.

Brojni veliki i mali Pleterničane uživali su danas u bogatom i šarolikom programu uz glazbu, klizanje, balone želja, kobasice i kuhano vino te dobro raspoložene vilenjake i Djedicu kojeg je već po tradiciji izvrsno utjelovio Boris Benčić.

Uz zvuke tambure, uz široke osmijehe i međusobno čestitanje, uz toplinu zajedništva po kojoj su prepoznatljivi, Pleterničanke i Pleterničani primili su čestitku i od svoje gradonačelnica Marije Šarić koja im je nazdravila u društvu zamjenika Domagoja Katića i donedavno dugogodišnje gradonačelnice Pleternice, a sada požeško-slavonske županice Antonije Jozić.

“Želim svima sretnu i uspješnu 2022. godinu. Neka nam bude puna zdravlja, a za ostalo ćemo se sami potruditi,” rekla je gradonačelnica Šarić.”Uistinu imam čast, možda među prvima u Hrvatskoj, zaželjeti sretnu i blagoslovljenu 2022. godinu svima vama koji ste danas ovdje na Trgu bećaraca, ali i svima koji su u svojim domovima. Kažu u Pleterenici, što je bolje od dva dočeka Nove godine? Ovo je prvi, a drugi nadam se opet ćete provesti u zajedništvu sa svojima najmilijima. U novoj godini želim da svim napravimo iskorak u svom životu upravo u smjeru zajedništvu, izgradnje naše Hrvatske – neka onda 2022. godina bude obilježena samo time i već smo napravili jako puno. Sretna vam nova godina!” čestitala je i županica Antonija Jozić. Uz zdravice, vatromet i čestitke, u nebo je poletjelo tisuću balona s dobrim željama.

TEKST: Sanja Pok                 FOTO: Sanja Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn