PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Prometna nesreća između traktora i osobnog automobila

Datum objave: 06. 3. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je s traktora smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja, a 23-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U utorak 5. ožujka 2024. oko 16.20 sati između mjesta Kaptol i Alilovci, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, pretjecao je traktor ispred sebe, a da se nije uvjerio da to može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio neregistriranog i neosiguranog traktora kojim je pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao 30-godišnji vozač koji je nepropisno skretao na poljoprivrednu površinu. Nakon udara došlo je do slijetanja osobnog automobila u putni kanal te prevrtanja. U vremenu od 16.40 do 18.10 sati ŽC 4115 bila je zatvorena za sav promet i on se odvijao alternativnim pravcima.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu, dok je 23-godišnjaku na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.              FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn