JANDROKOVIĆ U POŽEGI – Na izborima za Europski parlament HDZ očekuje pobjednički rezultat

Datum objave: 25. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U Požegi je večeras održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije na kojoj je, uz članove Županijskog odbora na čelu s predsjednikom Željkom Glavićem nazočio i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković. Jandroković je posjetio Požegu u okviru redovitog obilaska Hrvatske uoči predstojećih izbora za Europski parlament na kojima se, kako je naglasio Jandroković, očekuje uvjerljiva pobjeda HDZ-a.

Nakon što je osnivan izbornog stožera u Hrvatskoj demokratskoj zajednici za nadolazeće izbore glavni tajnik obilazi središta županija, a u Požegi je sa stranačkim kolegicama i kolegama iz Županijskog odbora, gradonačelnicima i načelnicima razgovarao o aktualnoj političkoj situaciji te planovima i strategijom HDZ-a za izbore na kojima očekuju pobjednički rezultat.

“Očekuje nas puno posla, očekuje nas kvalitetna priprema za Europske i kolege ću upoznati s našim programom i načinom na koji mislimo doći do birača. Očekujemo pobjedu HDZ-a na nacionalnoj razini, a i ovdje u Požeško-slavonskoj županiji očekujemo tradicionalno pobjednički rezultat. HDZ je trenutno uvjerljivo najjača politička stranka, na zadnjim izborima imali smo četiri svoja mandata, ovog puta cilj nam je i više od toga, imati pet mandata, a za više se treba potruditi i raditi. Primarno smo stoga orijentirani na pripreme na terenu, na razgovor s ljudima te pripremu kandidacijske liste. U ovoj fazi dakle rad i organizacija, a vjerujem da će to onda dovesti do pravog rezultata,” rekao je Jandroković.

Bilo je riječi i o provedbi Projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem, a Jandroković je naglasio kako do sada ugovoreno preko 8 milijardi kuna za različite projekte u Slavoniji, a trenutno su u realizaciji konkretni projekti u vrijednosti 2,5 milijardi kuna. “Donesen je i Zakon koji je značajno unaprijedio financiranje jedinica lokalne samouprave – 2, 1 milijarda kuna više je u proračunu namijenjeno jedinicama lokalne samouprave no što je bilo ranije što se i vidi po projektima koje lokalne vlasti, općine i gradovi realiziraju,” rekao je Jandroković. Glavni tajnik HDZ-a  do 15. travnja posjetit će sve županije, a nakon toga će, kako je rečeno, početi izborna kampanja s jasnim programom, strategijom i ciljevima.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn