IZBOR NAJLJEPŠEG ADVENTA – Nova Gradiška i “Advent u našem gradu” ponovno u utrci

Datum objave: 30. 12. 2023. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Nakon što je prošle godine, za svega par “lajkova”, ostao bez titule naljepšeg, Advent u našem gradu, jedinstvena novogradiška božićna priča i ove je godine, kao jedini predstavnik Brodsko posavske županije, u izboru portala Gradonačelnik.hr, u konkurenciji za naslov

Treću godinu za redom, portal Gradonačelnik.hr, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, provodi izbor za Najljepši Advent. Za titulu naj Božićne manifestacije natječe se 47 gradova i 15 Općina, među kojima, kao jedini predstavnik Brodsko-posavske županije i Nova Gradiška. Nakon što joj je, prošle godine, prvo mjesto izmaklo za svega par “lajkova”, Nova Gradiška je ove, u natjecanje ušla spremnija no ikada, uvjerena kako je “Advent u našem gradu”, priča po mjeri velikih i malih.

Potvrđuju to brojni sadržaji koji svakog vikenda u središnjem gradskom parku okupe domaće ali i “gostujuće” posjetitelje. Atraktivno klizalište, redovne svirke, glazbene slušaonice, DJ večeri, tamburaši ali i rokeri, Kuća Djeda Božićnjaka, prateća eno gastro i sajamska ponuda, tek je dio sadržaja završne godišnje manifestacije u organizaciji Turističke zajednice i Grada.

Nova Gradiška i “Advent u našem gradu” za titulu najljepšeg borit će se u kategoriji srednjih gradova zajedno s Crikvenicom, Daruvarom, Đakovom, Kutinom, Našicama, Porečom, Sinjem, Svetom Nedjeljom, Trogirom i Vinkovcima, prošlogodišnjim pobjednikom. Pobjednik se bira “lajkanjem” na Facebook stranici Gradonačelnik.hr, a glasanje traje do 5. siječnja u podne.

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: D. Pok /TZ NG

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn