IZBOR MISS HRVATSKE – Miss Požeško slavonske županije, Helena Matošević u Biogradu na završnim pripremama

Datum objave: 25. 9. 2017. | Kategorija: Lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIOGRAD – Još nas samo jedan dan dijeli do proglašenja službeno najljepše djevojke i svečane završnice Izbora miss Hrvatske za miss svijeta, koji će se 26.rujna dogoditi u zadarskom Arsenalu. Za prestižnu titulu, krunu, ali i posebno zahtjevno predstavljanje u dalekoj Kini, natjecat će se i Helena Matošević, miss Požeško slavonske županije.

Nakon pripremnog dijela natjecanja koji je uključivao usvajanje niza malih, ali itekako ključnih tajni dobrog stila koje su djevojke „odradile“ u Vinkovcima, 18 najljepših iz svih dijelova Hrvatske, posljednje dane uoči velike završnice, provode u Biogradu. Jer, valja isprobati haljine, dotjerati hod, pobijediti strah od kamera, ali i naučiti koreografiju. Osim toga, treba se pokazati u najboljem svjetlu pred stručnim ocjenjivačkim sudom. Zahtijevaju to i propozicije natjecanje, stoga će djevojke pred žiri , između ostaloga, i u narodnoj nošnji, čuvajući tradiciju, ali i predstavljajući kraj iz kojega dolaze.U Biogradu je, ovih dana, u pratnji “mentorice“, vlasnice Scenskog studija „Artina“, Kristine Novak, i Helena Matošević, miss Požeško slavonske županije i jedna od potencijalnih „vlasnica“ nove krune.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
“Iako je konkurencija iznimno zahtjevna, Helena, baš kao i sve ostale djevojke, ima šansu ponijeti krunu i svidjeti se modnim agentima, te tako okušati i profesionalno. Jer, možda je upravo ona i vlasnica onog čuvenog, traženog x faktora?! U modi i modelingu, sve je tek pitanje pravog trenutka. Završnica natjecanja je, osim toga, ono za što smo +se vrijedno pripremali prethodna tri mjeseca, osnažujući talent, javni nastup, znanje engleskog jezika, stav, pretvarajući lijepu djevojku u samosvjesnu, snažnu mladu ženu sa stilom“, kaže o Heleninim šansama na natjecanju, Kristina Novak.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sve naučeno, uz novostečeno samopouzdanje, miss Požeško slavonske županije pokazat će 26.rujna u 20 sati pred strogim okom žirija. Svečanost će uveličati i aukcija slika od koje će prihod biti dodijeljen članovima udruge Debra poznatije kao “Djeca leptiri”, a za koju je Helena poklonila rad autorice Danijele Žilić.  Završnicu natjecanja za najljepšu djevojku Hrvatske pratite putem izravnog prijenosa na portalu Dnevnik hr.

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn