IZ POLICIJE – Kod 33-godišnjaka s područja Kutjeva pronašli opremu za unutarnji uzgoj marihuane, puške i streljivo

Datum objave: 17. 2. 2017. | Kategorija: Crna kronika

marihuana

KUTJEVO – Policijski službenici Pu požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33- godišnjakom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, nedozvoljeno posjedovanje oružja te krađu električne energije.

U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, oko 6 sati u naselju na kutjevačkom području zapalila se obiteljska kuća u vlasništvu 69-godišnjaka uslijed pregrijavanja električnih vodova koji su nestručno spojeni na glavni vod prije  brojila.
Isti dan tijekom poslijepodneva temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je opožarena građevina  i još jedna obiteljska kuća na kutjevačkom području koje je koristio 33-godišnjak i tom prilikom je u podrumu jedne od kuća pronađena prostorija s opremom za unutarnji uzgoj cannabis marihuane (lampe, tajmeri, ventilatori i dr.) te 53 stabljike cannabis marihuane visine od 50 do 90 centimetara i dvije puške.U obje kuće pronađena je i veća količina raznog streljiva.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom utvrđeno je da ga se sumnjiči za kazneno djelo iz čl. 190. Kaznenog zakona „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i iz čl. 331. „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, a u vezi krađe električne energije kriminalističko istraživanje se nastavlja.

TEKST: S. P./PU ps      FOTO: PU požeško-slavonska

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn