IZ POLICIJE – Dvije prometne nesreće u Požegi

Datum objave: 14. 5. 2019. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata zabilježili su dvije prometne nesreće koje su se dogodile u Požegi.

U ponedjeljak, 13. svibnja 2019., oko 10.15 sati, u ulici Njemačkoj u Požegi, 56-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet udarila je u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji vozač. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.

Istoga dana, oko 15.05 sati, u ulici Dubrovačkoj u Požegi, 41-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, kada se zaustavio, otvorio je neoprezno vrata u smjeru kolnika, zbog čega je 49-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“ požeških registarskih oznaka, bila primorana naglo kočiti kako bi izbjegla nalet na teretni automobil, nakon čega je zbog neprilagođene brzine kretanja na njeno vozilo naletjela 44-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Citroen“ požeških registarskih oznaka. 41-godišnjaku i 44-godišnjakinji će biti izdani prekršajni nalozi.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn