INTENZIVNI RADOVI U CERNIKU – Za nove mjesne vizure i bolju kvalitetu življenja

Datum objave: 01. 10. 2018. | Kategorija: Društvo

CERNIK – Iako su nas prohladna jutra pomalo iznenadila i dočekala nespremne, niže temperature zraka i sunčani dani idu u prilog građevinskim radovima. Dobro su to „iskoristili“ u Općini Cernik, koja je posljednjih dana, veliko gradilište.

„Hvatajući“ posljednje sunčane i suhe dane, u Općini Cernik velikim intenzitetom nastavljaju brojne infrastrukturne radove. U tijeku je sanacija podloge igrališta glavnog stadiona mjesnog Nogometnog kluba „Mladost“, nasipanje pijeska, navodnjavanje i sijanje trave, što će, prije svega, razveseliti brojne mlade cerničke nogometne nade.

Uz sanaciju asfalta u Potočnoj ulici i uređenje poljskih puteva širom Općine, počinju i radovi uređenja šetnice u Školskoj ulici. Uz brojne infrastrukturne projekte čija će realizacija značajno podići kvalitetu življenja u Cerniku, treba reći i kako je ovih dana službeno „prošao“ i projekt energetske obnove Dječjeg vrtića „Matija Gubec“, vrijedan oko 900 tisuća kuna, kojim će, uz ranije potpisan ugovor za obnovu unutrašnjosti, i zgrada mjesnog vrtića u potpunosti dobiti „novo lice“.

TEKST: S. T.      FOTO: cernik.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn