INOVA – BUDI UZOR 2018: Požeški inovator i umjetnik Nikola Radmirović plijeni pozornost svojim inovacijama!

Datum objave: 17. 11. 2018. | Kategorija: Društvo

ZAGREB/ POŽEGA – Na 43. Hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem INOVA – BUDI UZOR 2018 koji se održava od 14. do 17. studeni na Zagrebačkom velesajmu svoje kreativne radove predstavio je i požeški svestrani umjetnik i inovator Nikola Radmirović. Već poznata i nagrađivana Hrvatska kockica srce koja nigdje ne prolazi neprimijećena i svježa inovacija – kockasti modularni lampioni privukli su pozornost i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

INOVA je prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika s inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko tržište. Izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima, pravo je mjesto da Nikolini radovi zablistaju punim sjajem. Uz Hrvatsku kockicu srce koja je svom autoru donijela zlatnu medalju za suvenir cijele Hrvatske te priznanje “Najbolja inovacija u turizmu” na prošlogodišnjoj izložbi inovacija Inova 2017 u Osijeku, Nikola je ove godine predstavio i novu kreaciju – Hrvatsku kockicu lampion / svijeću za groblja i spomen obilježavanja događaja čiji materijal, oblik i izvedba dozvoljavaju slaganje u željene forme.

Radovi mladog požeškog vizionara privukli su pozornost mnogih, a njihovoj jednostavnoj i funkcionalnoj ljepoti nije odolio ni premijer Andrej Plenković. O dojmovima i konkretnim rezultatima s ovogodišnjeg nastupa na izložbi inovacija od Nikole ćemo doznati kada se vrati u svoju Požegu koja mu je, kako voli reći, i dom i izvor inspiracije. Bravo Nikola, ponosni smo na tebe!

TEKST: S. Pok      FOTO: N. Radmirović Facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn