IMENOVAN POVJERENIK – Nacionalno vijeće HDZ-a raspustilo Požeško-slavonski županijski odbor

Datum objave: 03. 10. 2017. | Kategorija: Društvo

DSC05044

POŽEGA – Raspušta se Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice. Ta je odluka donesena na telefonskoj sjednici Nacionalnog vijeća.Za povjerenika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije bit će imenovan Željko Glavić, ravnatelj požeške bolnice i predsjednik Gradskog vijeća Požege.

Novo čelništvo županijskog HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji iščekuje se još od Lucićeve ostavke koju je u kolovozu podnio zbog optužbi za pokušaj podmićivanja novinara, a konkretne oštre poteze stranačkog vrha isprovocirao je slučaj obiteljskog nasilja u čijem je središtu župan Alojz Tomašević.

“Odlučili smo danas na telefonskoj sjednici Nacionalnog vijeća HDZ-a raspustiti županijsku organizaciju, želimo tamo jedan novi početak budući da je to županija u kojoj HDZ ima načelnike pet općine, gradonačelnike pet gradova, župana, većinu u županijskog skupštini, jedna pomalo apsurdna situacija,” rekao je Andrej  Plenković novinarima, piše hrt.hr

Za povjerenika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije bit će imenovan Željko Glavić, ravnatelj požeške bolnice i predsjednik Gradskog vijeća Požege, a prema Plenkovićevim riječima, protiv župana Tomaševića bit će pokrenut stegovni postupak.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn