ILIJANINI PLESAČI RADNO ZA BLAGDANE – Grinch može ukrasti Božić, ali radost plesanja nitko ne može ukrasti

Datum objave: 18. 12. 2015. | Kategorija: Kultura

FB_IMG_1450365288002

POŽEGA-  Članovi Plesne radionice Ilijane Lončar, blagdanski mjesec provode u žiži prigodnih zbivanja i aktivnosti. Ovog vikenda Ilijanini plesači bit će tako posebni gosti na Božićnoj plesnoj produkciji plesnog kluba “Tina” u Sisku. Grinch je možda ukrao Božić, ali radost uživanja u plesnom pokretu Ilijani i njenim plesačima nitko ne može ukrasti. Stoga, oni blagdane provode radosno (i radno).

Nastavljamo svoja prosinačka zbivanja i gostovanja. Iza nas pet termina uspješno održanih otvorenih Božićnih sati. To je već tradicija u našoj Plesnoj radionici da u vrijeme ovih blagdana  pružimo priliku roditeljima i prijateljima naših plesača pokazati sve ono što smo naučili i što učimo od početka plesne sezone. Najviše se tu radi o plesnim igrama i zadacima koje obično roditelji na nastupima ne mogu vidjeti, a najveće bogatstvo rada s djecom je baš to što se događa svakodnevno u dvorani,” pojasnila je Ilijana. Dodaje kako svoje klince i klinceze uči da je one najdraže koji o njima brinu i materijalno i emotivno, najbolje darivati vlastitim postignućima, tako da im vrate nečim što su sami uspjeli i trudili se tijekom proteklog vremena. Ilijanini plesači bili su i dio velike plesno-humanitarne akcije u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” gdje su pridonijeli skupljanju donacija za svjetski poznate “Marijine obroke”, a ove nedjelje očekuje ih gostovanje kod dragih prijatelja u Sisku. Posebna čast je što su Požežani jedini gosti.

FB_IMG_1440359378803

“Posebno nam je drago što nas je naš  prijateljski klub “Tina” iz Siska pozvao kao jedine goste na njihovu Božićnu produkciju koja će se održati 20. prosinca u Domu kulture Kristalna kocka vedrine. Scena je to na kojoj smo puno puta plesali i jako volimo ići u  Sisak jer to je grad koji cijeni plesnu kulturu. Predstavit ćemo se s tri koreografije, dvije će grupe  sudjelovati – grupa od  petog do sedmog razreda osnovne škole i grupa suvremenog plesa koju čine srednjoškolci, uz solo Jakova Gugića koji je prezentirao na  međunarodnom natjecanju u Celju,” rekla je Ilijana. Vrijedni plesači uz to su u intenzivnim pripremama za jubilarnu, desetu zimsku produkciju koja će se održati 23 i 24. siječnja u Gradskom  kazalištu Požega.

TEKST: Sanja Pok    FOTO : UO Plesna radionica Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn