IDEMO NA ADVENT U CERNIK – Božićni koncert HPD Tomislav

Datum objave: 14. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

CERNIK- Da su godine tek broj, dokazali su članovi najraspjevanijeg cerničkog društva, poklonivši mještanima, u susret blagdanima, sjajnu večer ispunjenu pjesmom i prijateljima. Božićni koncert HPD Tomislav još je jedan u nizu sadržaja Adventa u Cerniku, manifestacije koja goste s dobrodošlicom čeka i slijedeću subotu, 21.prosinca, uz cjelodnevnu sajamsku i gastro ponude, te večernji koncert tamburaškog sastava Gazde.

Iako im je na ramenima 114.-ta, članovi najraspjevanijeg cerničkog društva, još su jednom dokazali kako su godine tek broj i mještanima poklonili sjajnu večer ispunjenu pjesmom i prijateljima. Tradicionalni Božićni koncert HPD Tomislav, organiziran u okviru Adventa u Cerniku, mnogobrojnim je posjetiteljima ponudio nastup mješovitog pjevačkog zbora, pjevačke skupine mladih, škole tambure, te velikog i juniorskog tamburaškog orkestra, a domaćinima su se pridružili i gosti- članovi Pjevačkog orkestra mjesne OŠ Matija Gubec.

Koncert Tomislava najava je još jedne sadržajne blagdanske subote koja će svima koji navrate u Cernik 21.prosinca, ponuditi dan prepun mirisa i okusa Božića. Uz bogatu sajamsku i gastronomsku ponudu praćenu neizbježnim ćuptetima i kuhanim vinom, priliku da sudjelujete u izradi atraktivnih skulptura od leda i sretnete drage ljude, domaćini će vam ponuditi i cjelovečernju zabavu uz nastup Tamburaškog sastava Lengeri i popularne Gazde. Idemo na Advent u Cernik!

TEKST: Simonida Tarbuk       FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn