iDANCE ONLINE – Požežanka Hana Ledić osvojila drugo i treće mjesto na međunarodnom online natjecanje

Datum objave: 02. 5. 2020. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Na poziv Kahli Lewis – plesne pedagoginje iz Engleske, Plesni studio Marine Mihelčić sudjelovao je na online plesnom natjecanju iDance Spring competition. Natjecanje je podržalo stotine plesača iz cijeloga svijeta, a požeška plesačica Hana Ledić ostvarila je odličan uspjeh u velikoj konkurenciji osvojivši drugo i treće mjesto s dvije solo koreografije.

Nakon prestanka rada plesnih studija trebalo je vremena da se plesači iz užurbanog tempa prebace u potpuno novi, puno usporeniji. “Dok pokušavamo razumjeti što će nam donijeti sutra trudimo se naše plesače i plesačice motivirati da ostanu aktivni i da plešu kod kuće. Divimo se njihovom vrijednom radu i predanosti i pronalazimo načine kako bi oni svoj talent pokazali i dijelili. Tako smo do sada imali veliki broj plesnih izazova, plesno natjecanje u solima unutar našeg plesnog studija u raznim dobnim skupinama. Jako smo zadovoljni što su naši plesni izazovi potaknuli na ples i djecu koja nisu naši članovi, ali bez obzira slali su nam snimke svojih plesnih uradaka. To je ljepota plesne umjetnosti- spaja nas i kada fizički nismo zajedno,” kaže Marina MIhelčić.

Kako plesači nisu u mogućnosti ići u svoje plesne škole i na natjecanja, poziv Kahli Lewis – plesne pedagoginje iz Engleske da sudjeluju na online plesnom natjecanju iDance Spring competition jako ih je obradovao, a rezultati sudjelovanja donijeli su još više radosti. Natjecanje je polučilo veliki uspjeh, podržano od stotina plesača iz cijeloga svijeta – Engleske, Irske, Španjolske, Rumunjske, SAD- a ,Novog Zelanda, Portugala, Filipina i Hrvatske, a u velikoj konkurenciji plesačica Hana Ledić ostvarila je izvrstan uspjeh.

Hana je sa solom modern / jazz (koreografija Marina Mihelčić) osvojila drugo mjesto, a sa lyrical solom (koreografija Nataša Ledić) treće mjesto. Sudili su Colin Sinclair, Dollie Henry i Mykal Rand.

TEKST: S. P.         FOTO:M.M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn