I TO SE DOGAĐA – Dječaku zaboravljenom na odmorištu pomogli policijski službenici

Datum objave: 27. 8. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer (26. kolovoza) oko 8.50 sati, u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu.Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te  preuzela dječaka.  

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu. Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak. Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet.

Policijski službenici su odmah sa događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa članovima obitelji. Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka.

TEKST: S. P/ PU BP                 FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn