Hvala što ste bili s nama, idemo zajedno dalje!

Datum objave: 01. 1. 2018. | Kategorija: Lifestyle

SIKA

Izborna i kompetitivna, naporna i dinamična, sadržajno bogata i kreativna, puna kikseva i ljudskih slabosti i ega i licemjerja i pogrešnih poteza, prošla godina donijela je, baš kao i svaka prije nje, puno tuge i smijeha, tragedije i bijede, uspjeha i pogrešaka, puno zabavnih i manje zabavnih događaja i pokoji trenutak vrijedan pamćenja.

Godina je to projekta Slavonije i autobusa koji voze prema Irskoj, godina novih saveza i političkih partnerstva, godina približavanja i okupljanja, jer samo je tako, moguće pokrenuti i promijeniti stvari. Važnost umrežavanja, dobre energije i pozitivnih primjera, prepoznali smo i mi i medijski spojili Požeško slavonsku i Brodsko posavsku županiju, Požegu i Novu Gradišku, spajajući tako i politike i turizam i poduzetništvo i civilno društvo, donoseći kvalitetnu, objektivnu, novinarski visoko profesionalnu informaciju, prateći pri tom i ritam Slavonije.

Uz iskreno hvala što ga osluškujete zajedno s nama, želimo vam sretnu, naprednu i uspješnu godinu punu znanja, pravih ideja i pravih ljudi!

Vaš Slavonski.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn