HUMANOST ZA PRIMJER – Učenici Ekonomske škole Požega sudjelovali u akciji darivanja krvi

Datum objave: 03. 12. 2023. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – U akciji dobrovoljnog darivanja krvi sudjelovali su i učenici Ekonomske škole Požega. Mladi humanitarci pozvali su i druge, punoljetne i zdrave sugrađane na čin milosrđa i ljubavi.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Požega od 29. studenoga do 1. prosinca 2023. godine. Akciji je pristupilo 365 potencijalnih darovatelja a krv je dalo 343 dobrovoljnih darovatelja i time spasilo nečiji život. Među darovateljima velikog srca bili su po prvi put i učenici Ekonomske škole Požega

“Draga naša djeco, dragi učenici s ponosom vam predstavljam naše prve darovatelje krvi, čestitajmo im… Slijedeći tradiciju u našoj školi koja njeguje poticati nas i vas na dobra djela, učenici velika i dobra srca, darivali su ovih dana krv u GD Crvenoga križa. Pozivamo i sve vas, punoljetne i zdrave na čin milosrđa i ljubavi. Ponosni smo na vas… Dođite u učionicu br. 7 po obrazac suglasnosti i informacije. Za CK, Višnja Menđel Troha, prof. Savjetnica, ” objavili su na Facebook stranici.

TEKST: S. Pok               FOTO: EŠP

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn