HUMANITARNA ZABAVA U VELIKOJ – “Advent s legendama” donio više od 11 tisuća kuna za projekt “Čaj za malog zmaja”

Datum objave: 15. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

VELIKA – Veličani su 11. put zaredom uoči Božićnih blagdana organizirali zabavno-glazbenu priredbu humanitarnog karaktera „Večer s Legendama“. Zabava je održana u punoj dvorani Društveno-vatrogasnog doma, a donacije su se ove godine prikupljale za projekt “Čaj za malog zmaja” kojim Centar za socijalnu skrb Požega i udruga Humanum prikupljaju sredstva kako bi olakšali zdravstvene poteškoće djeci iz obitelji koje žive u uvjetima siromaštva.

Već po tradiciji članovi nekadašnjeg Tamburaškog sastava Veličke legende i ove godine organizirali su uz pomoć svojih sumještana Advent s legendama – adventsku zabavu humanitarnog karaktera. Posjetitelje je u njihovo ime pozdravio bivši član sastava i voditelj ureda Turističke zajednice općine Velika Tomislav Galić.

“Hvala svima na odazivu, a posebno sponzorima i dobrim ljudima koji nam pomažu u organizaciji priredbe na kojoj su svoj doprinos dali i izvođači,” rekao je Galić i uručio zahvalnicu načelniku veličke općine Vladi Bobanu za izniman doprinos i potporu ovoj zabavnoj večeri.

Tijekom cjelovečernjeg programa nastupio je zabavni sastav Zlatne strune iz Đurđenovca pod vodstvom Marka Majstorovića i tamburaši Paori iz Požege predvođeni Filipom Matijevićem, priređena je tombola s niz vrijednih zgoditaka. Posjetitelji su davalii svoj priloge za ovu humanitarnu akciju, te je prikupljeno više od 11 tisuća kuna.

TEKST: S. P.        FOTO: D. M.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn