HRVATSKI TENISKI SAVEZ – Fran Rakonić osvojio Croatia Cup u Čakovcu

Datum objave: 04. 5. 2018. | Kategorija: Sport

rakonicvoljavec_800_470_s_c1

NOVA GRADIŠKA – Fran Rakonić, mladi tenisač iz Nove Gradiške, pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Croatia Cupa, Tennis Europe turnira 3. ranga uzrasta do 12 godina, koji se u organizaciji TK Franjo Punčec igrao u Čakovcu.

Fran je u hrvatskom finalu nakon velike borbe svladao Antonija Voljavca u tri seta – 6:4, 4:6, 7:6(5). Dječaku iz Nove Gradiške ovo je prvi trofej na Tennis Europe turnirima, uzvratio je tako Voljavcu za poraz u finalu TE turnira u Vrsaru prije nepuna dva mjeseca.  Iako je iz Nove Gradiške, Fran već četiri godine trenira u Požegi s trenerom Josipom Kellerom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Na terenu uvijek dajem sve od sebe da pobijedim i želja mi je postati prvi u Europi u svojoj kategoriji. Što se tiče Požege imam samo riječi hvale, odličan je grad, teniski klub također. Trener Josip Keller s kojim surađujem već tri-četiri godine je fantastičan te sam njemu jako zahvalan jer je on veliki dio mog uspjeha, naravno uz roditelje koji se puno žrtvuju i trude”, rekao nam je nedavno Fran u razgovoru za Slavonski.hr.

TEKST: S. P.       FOTO: B.M. / hts.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn