HRVATSKI SABOR KULTURE – Postanite dio “Mreže hrvatske kulture”

Datum objave: 20. 10. 2018. | Kategorija: Kultura

ZAGREB/ POŽEGA – Mreža hrvatske kulture – mreza.hr je digitalna internetska platforma koju je Hrvatski sabor kulture pokrenuo u rujnu 2018. godine uz potporu Ministarstva kulture RH s ciljem okupljanja i povezivanja svih nositelja kulturnih sadržaja u Hrvatskoj.

Ovaj jedinstveni Sustav omogućuje svim članovima trajno besplatno korištenje koje obuhvaća brzo i jednostavno stvaranje, dijeljenje i objavu sadržaja, izradu vlastite web stranice te sudjelovanje u izradi jedinstvenog Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske. U prvih je mjesec dana rada, Mreža okupila preko 150 članova čiji se broj svakodnevno povećava. O dosadašnjoj uspješnosti projekta, govori činjenica kako je Mreža hrvatske kulture predstavljena 9. listopada 2018. na radionici Ministarstva kulture RH kao primjer dobre prakse programa pri prijavi na Javni poziv za programe koji potiču razvoj publike u kulturi.

Kako bi unutar Mreže hrvatske kulture bolje predstavili Vaše nove web stranice, na naslovnici je novi odjeljak pod nazivom „Predstavljamo nove web stranice članica“ gdje se prezentiraju najnovije izrađene korisničke stranice, te se omogućava bolja vidljivost aktivnosti članica na Mreži. Nova mogućnost kod registracije i izradi web stranice je i odabir poddomene kako bi vaša web stranica bila pristupačnija javnosti (npr. „neuma-drnis.mreza.hr“, „vogd.mreza.hr“, „hsk.mreza.hr“,…) .

Pozvani su svi koji još nisu, da se prijave u Mrežu hrvatske kulture, registriraju i sudjeluju u izradi Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske (objavom vijesti i najava). Kreirate svoju web stranicu te tako postanete dionikom Mreže.

Web adresa Mreže je www.mreza.hr dok registraciju možete izvršiti na adresi:www.mreza.hr/registracija

TEKST: S. P.      FOTO: MHK

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn