HRVATSKA SELJAČKA STRANKA – Davor Vlaović imenovan za drugog čovjeka HSS-a

Datum objave: 01. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA /ZAGREB – Svi koji prate politička zbivanja i rad Sabora znaju da je Novogradiščanin Davor Vlaović, predsjednik HSS-a brodsko-posavske županije, jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika, ne samo s područja županije, već uopće. Svoje stavove obrazlaže argumentirano i uljudno.

Uoči sjednice Predsjedništva HSS-a, održane prošloga tjedna, predsjednik stranke Krešo Beljak ispunio je svoje dužnosti na koje ga obavezuje novi Statut te je imenovao Davor Vlaović za zamjenika i drugog čovjeka stranke.

Isto tako, sukladno novom Statutu, predsjednik je imenovao i Branko Vukšić za političkog tajnika HSS-a. Predsjedništvo je imenovalo i dvojicu vršitelja dužnosti potpredsjednika stranke te će to do iduće Izborne skupštine biti Vido Bogdanovic i Ivo Zrilić, a novi član predsjedništva je Teo Jeličić. Uz njih, članovi Predsjedništva ostaju i potpredsjednica Ana-Marija Petin, potpredsjednici Željko Lenart i Hrvoje Petric te članovi Zvonimir Sabati, Zdravko Kelić, Mirko Horvat i Boro Bašljan te v.d. glavnog tajnika Mario Vlahovic.

TEKST: F. S.    FOTO: HSS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn