HPD STRMAC NOVA GRADIŠKA – Spojite ugodno s korisnim i uživajte u vikendu!

Datum objave: 07. 11. 2023. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Zaljubljenici u prirodu, ovo je poziv koji ne želite propustiti! Članovi Hrvatskog planinarskog društva Strmac Nova Gradiška u nedjelju 12. studenoga, organiziraju 12. pohod na najviši vrh Slavonije, Brezovo polje. Pridružite im se!

Društvo koje okuplja zaljubljenike u planine i prirodu još od daleke 1932., HPD Strmac Nova Gradiška, slijedeću nedjelju, 12.studenoga, organizira 12.pohod na najviši vrh Slavonije, Brezovo polje. Polazak na pohod planiran je u 9 sati ispred planinarske kuće na Strmcu, a radi lakše organizacije prihvata i vođenja, dolazak treba prijaviti na e-mail hpd.strmac.nova.gradiska@hps.hr ili pozivom na broj mobitela 098/803901, Krunoslav Malenica.

U isto vrijeme, uspon organiziraju i članovi Biciklističkog kluba Psunj koji će vas do najviše točke Slavonije povesti preko Strmca-Brezovog polja.-Šagovine ili Jasterbinca. Nakon fizički zahtjevnog dana, slijedi zajedničko druženje u planinarskoj kući. Iskoristite sjajno vrijeme i pridružite se planinarima Strmca, svi ste dobrodošli!

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn