HPD SOKOLOVAC – Radna akcija uređenja planinarskih objekata i okoliša

Datum objave: 15. 3. 2021. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Članovi HPD “Sokolovac” iz Požege odradili su još jednu u nizu radnih akcija na uređenju svojih planinarskih objekata, Planinarskom doma “Lapjak” te Planinarske kuće i skloništa “Trišnjica” na Papuku.

Nova radna akcija okupila je tridesetak članova Društva koji su puni entuzijazma i energije prionuli uređivanju ceste i okoliša oko samog Planinarskom doma gdje se nalazio veliki broj drveća, lišća i otpalih grana. Prostor doma očišćen je i uređen kako bi isti mogao biti u normalnoj funkciji.

“Dio naših članova otišao je ka našoj Planinarskoj kući koja je u posljednjoj akciji okrečena i obojana te je sada dodatno uređena i osvježena.ovom radnom akcijom uredili smo naše objekte uoči “Papučkih jaglaca” koji će nažalost, zbog epidemiološke situacije, ove godine proći u odstunosti velikog broja naših prijatelja planinara i ljubitelja prirode iz cijele Hrvatske. Manifestacija će se ove godine održati u okviru Društva, ali unatoč svemu, važno je urediti i na pravi onačin održavati planinarske objekte,” rekao je predsjednik Društva Bruno Horvat.

TEKST: S. P       FOTO: HPD Sokolovac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn