HPD SOKOLOVAC POŽEGA – Radna akcija povodom nadolazećeg ljeta

Datum objave: 01. 7. 2024. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Članovi HPD “Sokolovac” Požega odradili su još jednu u nizu radnu akciju na svojim objektima.Tridesetak članova provelo je sunčanu nedjelju u druženju i radno sa željom da im se pridružite u budućnosti.

Jedan tim je uređivao unutarnji dio doma od velike i male sale pa sve do sanitarnih čvorova dok se drugi dio tima opredijelio za vanjsko uređivanje oko doma. Bio je to “najveći zalogaj” jer je bilo potrebno trimerima te ručno pokositi sve oko doma pa sve do rampe koja je oko 100 metara od samoga objekta. Vrijedni članovi očistili su od smeća cijeli prostor.

Treći tim se uhvatio posla kod planinarske kuće “Trišnjica” koja je uređena i pripremljena za dolazak brojnih planinara i izletnika. Tijekom radne akcije mogle su se čuti brojne šale i planinarske dogodovštine te pokoja pjesma. Sve aktivnosti Društva obično završavaju malom eno gastro avanturom pa tako je bilo i ovaj put. Glavni šef od roštilja Vjeko Kramberger još jednom je pokazao zašto je glavni u društvu kada je navedeno u pitanju. Nakon slasnog zalogaja obitelj Matoković je pripremila palačinke za sve sudionike ovoga događaja.Predsjednik Društva Bruno Horvat zahvalio je svim članovima na uspješno odrađenoj radnoj akciji te planinarskoj polusezoni sa željom da se nastavi jednako dobro i tijekom jeseni. Tridesetak članova provelo je tako sunčanu nedjelju u druženju i radno sa željom da im se pridružite u budućnosti.

TEKST: S. P.               FOTO: HPD Skolovac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn