HPD GOJZERICA POŽEGA – Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege

Datum objave: 14. 3. 2022. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – U organizaciji HPD Gojzerica 13. ožujka održan je 5. Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege, planinarska manifestacija na kojoj je sudjelovalo oko 500 sudionika iz cijele Hrvatske.

Osim domaćina bili su tu planinari iz Bjelovara, Virovitice, Daruvara, Županje, Vinkovaca, Osijeka, Belišća, Feričanaca, Slavonskog Broda. Manifestacija je organizirana na dvije staze: Obiteljska staza – koju su pohodile obitelji s djecom i Planinarska staza – koju su pohodili iskusni planinari, a staze su vodile po Požeškoj gori.

Nakon završetka Obiteljske staze na parkiralištu iza gradske kuće organizirane su ”Igre za djecu”, za koje se prijavilo mnoštvo djece. Za dobre rezultate tijekom igara djeca su nagrađena čokoladicama i priznanjima. Po povratku ekipe s Planinarske staze nastavilo se veselje uz hranu, piće i prigodni glazbeni program sve do razlaska. Organizatori za iduću godinu očekuju veći posjet i još bolju organizaciju. Iduće godine organizacija izleta pada točno na Grgurevo u nedjelju 12. ožujka, tako da će, kažu, biti posebno veselo.

TEKST: S. P.              FOTO: HPD Gojzerica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn